Zuperzozial

Zuperzozial heeft de ambitie om producten te creëren op een simpele en slimme mannier onze wereld respecteren. Milieubewust ontworpen maar zoveel meer dan functioneel: Eigentijdse producten the net zo stijlvol zijn as duurzaam. Wat de collecties van Zuperzozial met elkaar gemeen hebben is gepaard met de toekomst.

De designers:

Remco van der Leij

Remco is afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. Als mede-oprichter en creatief directeur van Capventure weet hij elk seizoen weer een nieuwe en verrassende collectie voort te brengen. Hij reist naar het land af voor de allerlaatste ontwikkelingen en trends en zit daarnaast ook graag zelf aan de ontwerptafel.

FRIS Ontwerpen

Sarah Tomassen-Jansen & Evelien Valk zijn beiden afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. In 2009 crashte bundeln zij hun om alledaagse dingen om te toveren tot vrolijke accessoires voor jong en oud.

Boxtel & Buijs

Ruben van Boxtel en Reinier Buijs zijn beiden afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. Ze zijn succesvol in het ontwerpen van interieuraccessoires, in de bruiken vorm en kleur voor een desrassend resultaat.

Jorine Oosterhoff

Jorine Oosterhoff schrijft een fascinatie voor keramiek en een pak van verhalen. De combinatie zorgt voor een verscheidenheid aan design accessoires waarbij elk product z'n eigen gedrag vertoont. Hair ontwerpen zijn vrolijk en echte eyecatchers.

Susanne Uerlings

Susanne Uerlings is de creatieve brein achtste productsalon. De oplossing was een helper ontwerp voortkomt uit doelgroep gerecht, stilistisch en functioneel denken. Product salon ontwerpt producten met een hoge kwaliteit en veel emotie.

Margriet Foolen

Margriet Foolen zette na het afronden van haarstudie aan de Design Academy Eindhoven (in 2006) meteen haar eigen ontwerpstudio op.Indien bracht ze onder het label 'Divers' ontwerpen in productie en werkt ze in opdracht van gerenommeerde Nederlandse en internationale bedrijven. Met een grote interesse in materialen en fabricagetechnieken, ontwerpt ze fraaie, eenvoudige producten, waar de functionaliteit vanaf straalt. Margriet Foolen heeft met Haar werk, diverse designprijzen in de wacht gesleept en wordt regelmatig gevraagd om deel te nemen aan (internationaal gewaardeerde) Nederlandse designinitiatieven, waaronder Droog Design, 22 + 2, Brabantia, PresentTime, Royal VKB, Zuperzozial, Design on Stock en Serax.