Ökonorm

De ontwikkelingen van vele ökoNorm producten - nawaro - zijn erkend door de classificatie 'zeer goed 'of 'goed' door het consumententijdschrift ÖKO-TEST.
Ökotest is een consumentenorganisatie in Duitsland. Het tijdschrift verschijnt maandelijks en publiceert de onderzoeksresultaten van
producten en diensten. Er wordt onder andere onderzocht naar schadelijke stoffen. Het is vergelijkbaar met de Consumentenbond.

Over ons

Vanaf de eerste dagen is ökoNORM trouw gebleven aan zijn fundamentele principe bij de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten die bij hun productie, gebruik en verwijdering zo min mogelijk impact hebben op het milieu en de menselijke gezondheid.

Vóór de oprichting van ökoNORM waren de oprichters van het bedrijf, Ellen Schahn en Albert Krohn, actief betrokken bij milieubescherming, burgerinitiatieven en sociale politiek. Ze hebben kennis gemaakt met het delen van gemeenschappelijke belangen en hebben samengewerkt in ecologisch georiënteerde bedrijven.

De geschiedenis van ökoNORM begon in 1989 in Frankfurt, toen Ellen en Albert het bedrijf oprichtten en de legendarische "nawaro finger paint" ontwikkelden.

Vanaf het allereerste begin heeft het bedrijf een succesvolle filosofie ontwikkeld, die sindsdien onveranderd is gebleven: het produceren van hoogwaardige, milieuvriendelijke en niet-giftige producten, gemaakt van duurzame bronnen.

De producten van ökoNORM voldoen aan de hoogste milieu- en kwaliteitseisen. Onze inzet en consistentie bij de ontwikkeling van producten uit hernieuwbare grondstoffen ("nawaro") zijn door het consumentenmagazine ÖKO-TEST erkend als "zeer goed" of "goed". Het label "spiel gut", publicaties in gespecialiseerde tijdschriften en tv-rapporten over onze producten en de aanbeveling van onze klanten hebben bijgedragen tot ons succes. Dit heeft ons de brede internationale erkenning gebracht onder de ecologisch producerende creatieve leveranciers.

ÖkoNORM is sinds 1997 verhuisd naar een rustig en ecologisch schoon dorp Dedeleben in Saksen-Anhalt en is gevestigd in het gebouw van de voormalige suikerfabriek. Tegenwoordig is ökoNORM een kleine, innovatieve fabriek die zich zowel voor mensen als voor het milieu inzet.

Ökonorm

Nawaro Boetseerklei Eco-Princess 840gr. 27,60 × 6,80 × 6,80 cm

Nawaro 4-kleurenset "Eco Princess" -Lichtroze, Don...

€ 9,25 € 7,75
Ökonorm

Nawaro Boetseerklei 10 kleurenstaafjes 220 g 12 × 1,20 × 14,50 cm

'Altijd zachte' formule van onze boetseerklei maak...

€ 4,50 € 3,79
Ökonorm

Multi Coll knutsellijm navulling 500 ml - 6 × 6 × 26cm

Wanneer je kleintje gaat knutselen wil je niets li...

€ 19,75 € 16,60